#7

new podcast episode​:

Біблія Читаємо Разом.

Як пізнати кохання?

розвивайся та насолоджуйся

питання дня:

У чому є небезпека виходу з позиції коханих Богом?

Місця з Писання/Вірші з Біблії

Відтворити відео

Яким буде ваш варіант відповіді?

«А ви, любі, будуючи себе на святій вірі вашій, молячись Духом Святим, ЗБЕРІГАЙТЕ себе в любові Божій, чекаючи милості від Господа нашого Ісуса Христа, для вічного життя». (Юди 1:20-21)

Апостол Юда попереджає про те, що на нашу позицію любові буде чинитися тиск з боку ворога. І мета цього тиску якраз у тому, щоб вивести нас із позиції коханих Богом. Які інструменти використовує ворог? Наклепу і брехню на адресу Бога! Зберігати ж себе в любові Батька і не ставити під сумнів істину про Його ставлення до нас – це особиста відповідальність кожної людини.

Вихід із позиції коханих може бути непомітним і, на перший погляд, навіть важко помітним. Це можна побачити на прикладі старшого сина з притчі про люблячого батька (Луки 15). Старший син не сприймав свого батька як люблячого батька. Він сприймав його як того, на кого він старанно працює день у день. Його проблема була в тому, що він не думав про себе як про коханого сина, і самого батька він не розглядав як того, чиє ставлення до нього сповнене максимальною любов’ю.

Наскільки ми відкриваємо себе для Божої любові, це наш особистий вибір і наше рішення. Відповідальність за формування образу Бога як Того, Котрий закоханий у нас, лежить на нас. У цьому ми можемо керуватися або зовнішніми фактами життя, або істиною Слова Божого. Від того, чиїми словами ми віримо і чиї слова вкладаємо у своє серце, безпосередньо залежить наш внутрішній образ Бога, а отже, і наша позиція перебування у Його любові.

На завершення, давайте побудуємо свою молитву і проголошення віри про себе і свою сім’ю, на підставі Писань, до яких ми зверталися сьогодні.

молитва віри про

собі та своїй сім'ї

"Батьку, я дякую Тобі, що я, всі мої рідні та близькі зберігаємо себе в твоїй любові щодня, чекаючи милості від Господа нашого Ісуса Христа для вічного життя. Я молюся в ім'я Ісуса, амінь!"

"Я коханий, і я вмію навчати себе на святій вірі, молячись Духом Святим. Я і моя сім'я зберігаємо себе в любові Божій, і ми відкриті для прийняття милості від Господа нашого Ісуса Христа в кожному дні. Амінь!"

проголошення віри

собі та своїй сім'ї

вивчай і надихайся
"Зберігати себе в любові Батька і не піддавати сумнівам істину про Його ставлення до нас - це особиста відповідальність кожної людини."
слухай і навчайся
"Від того, чиїми словами ми віримо і чиї слова вкладаємо у своє серце, безпосередньо залежить наш внутрішній образ Бога, а отже, і наша позиція перебування у Його любові."

слухайте подкасти в будь-якій зручній для вас мережі:

бери участь, служи та впливай!

ХОЧЕТЕ проповідувати і навчати РАЗОМ З НАМИ?

Всі наші матеріали є доступними та безкоштовними завдяки друзям та партнерам служіння. Хочете разом з нами виконувати Велике Доручення Ісуса на цій землі? Ласкаво просимо стати партнером місії!