#1

new podcast episode​:

Біблія Читаємо Разом.

Як пізнати Любов?

розвивайся та насолоджуйся

питання дня:

любов – це одна з якостей Бога чи Його сутність?

Місця з Писання/Вірші з Біблії

Відтворити відео

Як ви думаєте?

Давайте прочитаємо Іоанна 3:16: “Бо так Любив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне”.

Справа в тому, що нам властиво думати про любов, як одну з якостей характеру, і ми проектуємо цю модель на Бога. Нам здається, що, подібно до нашої любові, Божа любов залежить від Його настрою або від обставин. Однак, це не так.

“Бог є любов”. (1Івана 4:8)

Іншими словами, любов є Його природою і сутністю, так само як наша сутність – людина. Ні обставини, ні люди, ні місце існування не можуть змінити нашої сутності.

Тому що, якщо ми в цьому не утвердимося, ми проектуватимемо на образ Бога свій негативний життєвий досвід. А це, у свою чергу, перешкоджатиме нам рости у взаєминах з Ним. Хіба нам захочеться будувати стосунки з Богом, від якого не знаєш чого чекати?

Але ми повірили в таку Божу любов, яка не залежить від погоди, настрою чи нашої поведінки. Любов Бога – це константа. Вона незмінна та постійна.

Ще раніше створення світу (Ефесян 1:3). Бог прийняв рішення усиновити нас у Христі і ввести нас у сім’ю тоді, коли ми ще нічого цього не зробили. Навіщо Він усиновив нас? Щоб ми були святими і непорочними перед Ним у Його любові. Не для того, щоб ми сповнювали Його любов’ю. Ні! Бажання Бога в тому, щоб ми постійно перебували в Його любові. Саме так Бог планував нас від початку – у коханні, і ніяк по-іншому.

молитва віри про

собі та своїй сім'ї

"Господи, я дякую Тобі за те, що Ти полюбив цей світ, мені, моїм рідним і близьким настільки сильно, що віддав Сина Свого, щоб ніхто в цьому світі не загинув, але кожен мав життя вічне через віру. Я приймаю і дякую Тобі за це. В ім'я Ісуса, амінь!"

"Бог-Отець благословив мене і моїх рідних у Христі Ісусі всяким духовним благословенням. Бог вибрав нас у Христі ще перед створенням світу, щоб ми були святі і непорочні перед Ним у любові. Я був обраний, щоб перебувати в Його любові. Амінь!"

проголошення віри

собі та своїй сім'ї

вивчай і надихайся
"Бог вирішив усиновити нас у Христі і ввести нас у сім'ю тоді, коли ми ще нічого для цього не зробили."
слухай і навчайся
"Бажання Бога в тому, щоб ми постійно перебували в Його любові."

слухайте подкасти в будь-якій зручній для вас мережі:

бери участь, служи та впливай!

ХОЧЕТЕ проповідувати і навчати РАЗОМ З НАМИ?

Всі наші матеріали є доступними та безкоштовними завдяки друзям та партнерам служіння. Хочете разом з нами виконувати Велике Доручення Ісуса на цій землі? Ласкаво просимо стати партнером місії!